Fredagens lunch
Om femtio minuter fyller jag 25 år i Sverige. Detta kommer att bli den längsta födelsedagen jag någonsin haft om man räknar i både Sverige- och San Diego-tid. Och det gör man ju såklart när man fyller 25 år. Så om femtio minuter ska jag öppna en Red Stripe och njuta av känslan av att bli äldre och visare. Har även tjuvfirat mig själv med god lunch och efterrätt.
Sallad med sparris, ägg, morötter, ruccola, avocado, lök, tomater, solrosfrön och dressing.
Mina hemgjorda äpple/kanel/ingefära-muffins och mjölk.
Vilket lyxliv jag har! Skål!
Sallad med sparris, ägg, morötter, ruccola, avocado, lök, tomater, solrosfrön och dressing.
Mina hemgjorda äpple/kanel/ingefära-muffins och mjölk.
Vilket lyxliv jag har! Skål!
Kommentarer
Postat av: Chrisse
Grattis Petra!!! Såklart att du ska fira så mkt och så länge det bara går. Jag hoppas att du får den bästa av de bästaste födelsedagarna nånsin. Tror nog att dina roomies fixar det! Mums så god salladen såg ut och självklart din hemmagjorda muffins.
Kram
Postat av: Elin
Hej!!
Jag har en fråga, hur smakar mjölken?? Haha!
Lika bra som hemma eller?
Love love
Trackback